"IT IS ALMOST UNBELIEVABLE, THE FACT THAT THIS PERFORMANCE WITH IT'S ENORMOUS MOVEMENTS AND PRECISE RHYTHM, IS THIS THEATER GROUP'S FIRST PRODUCTION." 
SÜDDEUTCHE ZEITUNG

I det moderne samfund løber de fleste rundt på arbejdspladsen for at præstere, vise resultater og få succes. Alligevel skal man samtidig udstråle overskud, tænke positivt og have et smil på læben, når man sætter sig bag computeren i det åbne kontorlandskab. I STOP BEING POOR iscenesættes en tilsyneladende hyggelig arbejdsplads med gourmet kaffe og åbne kontorlandskaber. Men nedenunder den strømlinede overflade ligger de presserende deadlines, usikkerhed og overvågning. 

Hamsterhjulet svinger os rundt i kapitalismens livscyklus; Arbejd – forbrug – dø.

ALREADY WHEN ENTERING THE THEATER SPACE, THE AUDIENCE REALIZED THAT THIS WOULD BE A THEATER NIGHT LIKE NO OTHER.
- DER WESTEN

«Stop Being Poor» adresserer kollektiv angst. Forestillingen belyser de anstrengelser vi udsætter os selv for, i vores forsøg på at drukne vores dæmoner og overvinde vores angst - vores forsøg på konstant at være forrest og på toppen - i den altopslugende kapitalisme. «Stop Being Poor» er en forestilling rammet ind i en serie af spilstrukturer, en serie arbejdsdage, med vindere og tabere, chefer og deres ansatte. Forestillingen er en «højlydt meditation» over kapitalismen, og udfordrer det politiske teater som genre. Forestillingen starter (og slutter) med at publikum tager del i at bygge scenografien. Igennem denne handling ønsker vi at skabe et bånd mellem publikum, rummet og dets objekter - og på denne måde sidestilles disse elementer med skuespillerne.

STOP BEING POOR er by Proxys første forestilling, og vandt prisen for bedste forestilling ved Körber Studie Junge Regie 2015 på Thalia Theater i Hamborg.